Выбрать дату в календареВыбрать дату в календаре

Страницы: 1
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Цитата
Вчора вскрив пуру окуньців з Південого Бугу і виявив в кишках якісь паразити тіпа селетьора, я думав він тільки в білій рибі.

Зараз рибу будь звідки стрьомно їсти. Влітку - на Дністрі праазити(солітер і блохи як мінімум), Серет. Чув що і Буг(місцевий).


Цитата
С детства гулял со снастями по Бугу. На удочку плотву в основном ловили, по весне не хуже головчинец порой ловилось и не такая вонючая))За старконовским мостом карась хороший был. И линь и карп и подлещик даже изредка попадался. На спин окунь, покрупнее чем пляж/земснаряд (раз в год и 400-500 грамм видел) и шнурки щучки/судачки. Сейчас сомневаюсь, что там что-то живое кроме бактерий осталось. Как течение пропало вода протухла, страшная вонь была летом и какой-то осадок белый на дне.

Линь.. то просто мрія колись піймати і побачити. І не зїсти - просто подивитись і відпустити, надіючись що сину з ним буде щастити бачитись частіше.
Ще одна мрія - вьюн, але цю зміюку хотілось би і скуштувати)

А те що на цій вонючці була риба, ще й така - аж не віриться)).
А що ж зараз там люди з вудками роблять? Вчора на староконстантинівському в пробці стояв - мужик з вудкою спускався до води, але далеко було кричати і питати)
Информация о Хмельницких водоёмах
 
На дизель не поставиш газ)
Після того як відписався був на Збручі біля Скали-Подільської. По нулям, жаль - дуже гарна природа, сидів би там вічно).
Буду далі чекати і шукати відкритої води.
А хто що розкаже про те що тече по місту після пляжу? (від Оазису і до Трудової). Бачу час від часу проїздом як стоять дядьки з вудками, але що вони ловлять - все немає як спитати. Що там може ловитися?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Дякую за відповіді. Усім улову).
Поки бачу що можна в межах міста обійтись). Завтра спробую на Дубово або на Царське поки.
А через кілька днів планую на Збруч в район Пятничан - хтось щось чув про ті місця - є зміст?

Ще таке - раніше тут бли розмови що типу давайте кооперуватися на виїзди поза місто. Хочу оживити таку гілку розмови, бо щось ціна на паливо з моїм розходом підказує шукати компанію). Ще хтось таким займаєтсья?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Дякую.
А малих річок, що не замерзають в нас немає?
Информация о Хмельницких водоёмах
 
Усім доброго часу дня.
Підкажіть будь ласка де взимку на річках не замерзає вода і можна окунця побачити, чи іншого хижака, в Хм районі\області.
(починаючий сінінгіст і суто спортивна рибалка)
Рыбалка на Днестре
 
За номера дякую - вже зберіг, а от що до:
Цитата
а именно 24-25 июня, напротив Сокола, со стороны Коновки работала группа актива ГО "ГРОМАДА РИБАЛОК БУКОВИНЫ
Ну так до Коновки ще ген ген скільки. Ось де стояли сітки *********screenpresso.com/=dztye
Це раз, а два - ну розмова саме за те що 2 користувачів форуму, зверталися в спеціальні органи і не отримали результату.
Тут протиріччя - ви говорите що допомагайте службам, а тут що служби не можуть відповісти всім... ну хоч комусь же можуть.
Не говорю про місцеву рибохорону, але правда - за життя стільки побачив що саме правоохоронні служби порушували закон саме по своїй сфері(в тому числі наймасштабніших браків бачив саме в рибохороні+2мента), що саме по Дністру здається теж прості схеми співробітництва, а відловлені сітки - то не місцеві поставили або відпрацювавші себе.
Написане вище - не в образу ні рибнадзорам ні особистостям, а просто думка громадянина, коли накипіло...
Рыболовные магазины , ларьки Хмельницкого
 
Флагман таки сподобався... Але по суті - тільки їстівне, здебільшого. Катушки непогані і є недорогі. А от все інше - не з дешевих. Ну, прикорм відколи вони відкрились - беру тільки там, якісна штука.


Цитата
Магазин "Фишхантер Хмельницкий" ул.Заречанская 22/2 (напротив управления нац.полиции) - опарыш - 8 грн., червяк - 12 грн.
Тільки відкрились ви. І це добре. Але слідкуйте за продукцією. Місяць тому взяв у вас 2 опариша і 2 червяка. Опариш хороший та свіжий, от хробак - повністю згнивший...

По обвісу цей рік тарюсь на речовому. Їдучи по проїзду геологів перша парковка(по суті заїзд до "гаражів"), біля "Револьверу"
Рыбалка на Днестре
 
Що до сіток і роботи рибнагляду.
Що до доказів - в мене немає фото. Точніше фото я робив, але там нічого не видно - телефон це не фотоапарат, щоб на такій дистанції щось фіксувати.
Перечитайте, перед тим як яро захищати Чернівецьку риб охорону - до них я взагалі не додзвонився. Це плюс чи мінус для них - вирішуйте самі. Хмельницькі ж взагалі відкосили-дали номер чернівецьких! Та й київські ніфіга не рухнулися.
Якщо потрбні данні що до уточненя - пишіть в приват, я надам час дзвінків - можете дізнатися в київських чи хмельницьких - зафіксовані дзвінки чи ні.

А тепер саме по співробітництву громадян та правоохоронців. Недолуге порівняння, але давайте посилимо можливі події для повного розуміння. Ситуація - в темному перевулку вас гвалтують незважаючи ні на що, навіть на те що ви дістали телефон і дзвоните в поліцію... А на тому кінці оператор думає - це якийсь вилупок мабуть, інкрементує нашу роботу - не буду я приймати той виклик - ще бензин витрачати...
Звідси - якщо не реагувати ніяк - то навіщо така служба?
Це що до звернень та оперативної роботи.
А ще є питання - чим займається служба? Кілька протоколів за пів року?  Скажем так - в тому що в Соколі ці сітки стаціонарні, та це робота місцевих - практично немає сумнівів - їх занадто багато, щоб просто хтось приїхав та завіз.
Ще - за останні 2 тижні троє моїх знайомих бачили сітки в Дністрі, в різних областях. Витрати палива - це зрозуміло, але робота є робота - мабуть державою виділяються кошти на те паливо. Чи краще зекономити щоб потім собі авто заправити? (рейди по руслу проводяться?)

Загалом - я розумію що коли сам, або родичі, або друзі - працюють в якісь службі, а ту службу хають... ну - кожна жаба своє болото буде відстоювати. Але краще подивіться на ситуацію обєктивно - я приїхав з сімєю на 2 дні вихідних, приїжджаючи раз в рік - бачу таку картину. Я не знаю куди звертатися, подзвонив - дізнався номера. Виговорив всі гроші на одному телефоні і не побачив ніякого руху. Ось з цього я й роблю висновки.  Якщо є пропозиції - як ще допомогти " уничтожить долбо&бов-бракуш" - розясніть. Діставати і різати тільки не пропонуйте. По перше я не маю човна, по друге - я через порізану сітку на ставку своє в лікарні відбув і зробив висновок, що для того мають бути спеціальні служби
Рыбалка на Днестре
 
Цитата
І де той хвалений патруль?

24-25 був в селі Сокіл. 24 - за цілий день одну густеру, погода була жах - вітер, майже буран, а ловити довелось з понтону.
Отже 24 нарахував 17 сіток в полі зору. Дістало. Знайшов номер Хм. патруля - не брали. Подзвонив в Київ - казали що спробують передати "на місця". До вечора ніякого руху. Після обіду додзвонився до Хм. відділу - сказали що вони тут ні до чого і це справа Чернівецьких. Дали номер Чернівецьких - так і не додзвонився до обіду наступного дня.

Так що будем вважати що немає в нас рибохорони...
Куди ще звертатися в таких випадках?

25 біля 10 ранку витягнув непоганого ляща(1-1.3), та на березі ще один витягнув маленького сазанчика, та відпустив. Загалом кльову не було. До речі кілька разів на день мінявся рівень води десь на 10см
Страницы: 1

Надоела реклама?
Поддержите DIRTY — активируйте Ваш золотой аккаунт!